Service

 

För att vi alla ska trivas och kunna använda de gemensamma utrymmena måste vi hjälpas åt. I princip gäller det att lämna utrymmerna så som man själv skulle vilja finna dem.

 

ComHem

I varje lägenhet finns ett ComHem-uttag för tv, bredband och telefoni. Du har tillgång till ett analogt grundutbud direkt i antennuttaget. ComHems hemsida »

 

Tvättstuga

Via innegården nås tvättstugan och torkrummet. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare, en vask, en centrifug samt en mangel.

Bokning av tvättstugan sker på bokningstavlan med bokningscylinder. Tvättiderna är 8-12, 12-16 och 16-20. Torkrummet kan utnyttjas till en timme efter tvättidens slut.

 

Källsortering

Många tror att det är frivilligt att sortera sina sopor, men det är faktiskt lag på att vi måste källsortera våra sopor. Det brännbara avfallet är den dyraste typen av sopor, så ju mer vi källsorterar desto mer sparar vi i föreningen. I vårt miljöutrymme kan du slänga de flesta typer av vanligt avfall.

 

Parkering

På Storgatan finns boendeparkeringar inom område M och ett boendeparkeringstillstånd kan sökas hos Trafikkontoret. Ett tillstånd innebär däremot ingen garanti att få en parkeringsplats vid varje tillfälle.

 

 

Storgatan 21

Brf Vasastaden 6:2, Göteborg

 

Bostadsrättsföreningen Vasastaden 6:2 - Storgatan 21 - 411 24 Göteborg - brf.vasa.6.2@gmail.com